By: anita kamarudin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 10-Jan-2009 12:00 Email | Share | | Bookmark
latest pic of aQiL

ellehhh
 
mmmm
View all 12 photos...
19 Jan ni genap dia 11 bulan.....so far alhamdullilahh sihat sejahtera...cuma sejak kebelakangan ni aqil demam n batuk selama 2 minggu....asyik muntah ajer...so badan pun agak susut skit...
sian dia...akan tetapi selepas sihat demam aktif yer lain mcm skit tido pun dah kurang sbb asyik nak main dan memanjat...alkisah yer......


Sunday, 4-Jan-2009 04:06 Email | Share | | Bookmark
camera baru ..

cam ni le rupa yer...tp kaler lawo skit..ala2 merunnnn
Sempena abah dah dapat bonus ni.. maka ibu pun paw duit abah tuk beli camera..
kalau tak, takder makna yer nak bergambar.
asyik tertangguh ajer nak beli maka terpaksa jugak beli demi nak tangkap gambar anak.
kalau tak tak kose nak membeli..
Tapi yang tak puas hati yer sbb kalo gi kat low yat confirm boleh dapat price yg mantap
menyesal tapi takper ah sbb yg pasti dah dpt sebiji.Alhamdullillahhhh


Friday, 25-Jul-2008 02:36 Email | Share | | Bookmark
** gambar aqil lagikk **

pandang apa tuh
ibu.. aqil nak adik ..hahaha
hehehe
View all 12 photos...
ni gambar aqil kat umah tengah main sorang2.. masa ni umur dah 5 bulan


Tuesday, 24-Jun-2008 09:27 Email | Share | | Bookmark
terima kasih mass

 
 
 
cuba try test


Tuesday, 24-Jun-2008 01:48 Email | Share | | Bookmark
Ustad Akhil Bhai.... (bukan Khay)

 
 
 
View all 17 photos...




[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net